Sveiko maisto planai ir kainos

Išsirinkite sau tinkamiausią maitinimos planą

Veganiškas planas

Išsirinkite sau tinkamiausią maitinimos planą nepaliekant darbovietės

Pristatymo eiga

Šiuo metu užsakymai vykdomi tik Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone.

Išsirenkate planą

Atsižvelgdami į savo poreikius išsirenkate norimą mitybos planą ir dienų skaičių, tuomet spaudžiate mygtuką pirkti ir apmokate savo užsakymą.

Gaminame maistą

Gavę Jūsų užsakymą, mes pagaminame, kruopščiai supakuojame ir perduodame maistą pristatymui Jums į Jūsų nurodytą adresą.

Nemokamai pristatome

Nemokamai pristatome maistą į Jūsų namus ar darbovietę Klaipėdoje are Klaipėdos rajone.

Mėgaujatės maistu

Jūsų patogumui mūsų pagamintas maistas supakuotas į plastikinius indelius iš kurių patogu valgyti bei neštis su savimi. Maistą galima šildyti mikrobangų krosnelėje ar orkaitėje neištraukus jo iš indelio.

Ką galvoja žmonės?

Video montažas apie žmonių patirtis kartu su valgyksveikai.lt. Ką galvoja žmonės apie mūsų maistą.

Apie idėją

Šiais laikais daugelis pagalvoja apie sveikesnį gyvenimo būdą, dailesnį kūną, tačiau ne visi žino nuo ko pradėti, bei į ką vertėtų atsižvelgti. Maisto racionas labai svarbus kelyje į sveikesnį gyvenimą, tačiau ne kiekvienas galime rasti laiko nueiti pas dietologą ir gaminti po kelias valandas į dieną. Tačiau norėtume paminėti, jog sveikas kūnas gali būti formuojamas ne tik sporto klube, bet ir virtuvėje. O jeigu sujungsite šiuos du elementus, galėsite pasiekti neįtikėtinų rezultatų. Žinoma, sportuoti mes Jūsų nepriversime, bet galime pasiūlyti sveiko, subalansuoto maisto rinkinius, pagal pasirinktą kalorijų kiekį, kurį pristatysime Jums į namus ar darbo vietą.

Atvykite

Atsiimkite maistą tiesiogiai

Atidaryti žemėlapį

Turite klausimų?

Rašykite mums el. laišką

Siųsti el. laišką

Norite pasiteirauti?

Skambinkite numeriu: +37060539056

Skambinti